Shami dhe stil: Këto janë trendet e fundit

0
493

Veshja për gratë ka rëndësi për secilin dhe assesi nuk duhet të konsiderohet si “procedurë e përditshme”, por i duhet kushtuar rëndësinë e duhur.

Ka miliona modele në internet nga të cilat mund të bazohemi për të veshur rroba modeste dhe të bukura poashtu.

Moda në botën muslimane ka evoluar, ashtu sic ka evoluar edhe industria e tregtisë dhe tekstilit për rrobat e muslimaneve.

Fotografitë e mëposhtme japin ide se si mund të qepni apo porosisni dicka të ngjashme.