26.8 C
Pristina
Wednesday, July 24, 2024

Kjo video tregon për kujdesin që duhet të tregojmë kur i blejmë gomat e makinës, se përndryshe…

Më të lexuarat

Gomat janë jetike për mënyrën se si performon një automjet. Dhe kjo është një gjë që nënvlerësohet mjaft shumë nga shoferët, por ia vlen të përsëritet pa pushim sepse zgjedhja e gomave shpesh nuk e merr vëmendjen që meriton.

Zgjedhja e gomave është kritike në të gjitha kushtet për marrjen e fuqisë në tokë, por përtej kësaj, përzierja e markave dhe llojeve të ndryshme mund të krijojë një çekuilibër të rrezikshëm, të papritur në kontroll.

Kjo video nga Tyre Reviews në YouTube tregon pikërisht atë skenar. Makina e provës është një BMW M2, duke dërguar 405 kuaj fuqi në gomat e pasme në një pistë të lagësht pasi kjo është një gjendje ku zgjedhja e gomave është jashtëzakonisht kritike, dhe shpesh merret si e mirëqenë.

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit