Nutricisti Agron Rexhepi jep këshilla për agjëruesit (VIDEO)

0
115

Ka disa ditë që besimtarët mysliman kanë hyrë në muajin e shenjta të Ramazanit, muaj ky ku të gjithë besimtarët e fesë Islame janë të obliguar të agjërojnë, me të cilën nënkuptohet heqja dorë nga ngrënia dhe pija, si dhe nga marrëdhëniet intime nga agimi deri në perëndim të diellit.