Hyka, arkitekti magjik i klubit të ri, Federata Amerikane e futbollit e cilëson si “Albanian Messi”

0
42

Jahmir Hyka konsiderohet një lëvizja më e mirë për ekipin amerikan San Jose. Kështu shkruan portali zyrtar i Federatës Amerikane të Futbollit.
“Jahmir Hyka dhe Deni Hoezen jane dy nga arkitektët dhe thelbësorë në planet e klubit San joze për të çuar skuadrën në gjysmëfinalet e Kupës” shkruhet në artikullin dedikuar shqiptarit.
“Ata dinë të buzëqeshin dhe kur luajnë e driblojnë dhe kur ndërmarrin aksione individuale. Është thjesht një lojë e thjeshtë pë ta”. Hyka në këtë artikull përmendet me epitetin “Albanian Messi”. “Ai është shtatshkurtër, por këmbët e tij janë magjike me Hykën që shkon drejt portës”, shkruhet në brendësi të artikullit. Kujtojmë që Hyka ka luajtur në Norvegji, Greqi, Gjermani, Zvicër dhe tani luan nē Amerikë.