Fondacioni NUN apel për ndihmë

0
70

Përshkak krizës të madhe ekonomike si pasojë e COVID-19 nevoja e nevojtarëve dhe jetimave për ta kaluar dimrin sa më lehtë është shumë e madhe.
Fondacioni “NuN” kërkon nga shqiptarët të na e përkrahin këtë nismë, me shpresë se do bëhemi shkak për lehtësim të gjendjes tek popullata.

Çdo cent (€) është e mirëseardhur

Person për kontakt;

Sedat Rushidi
+389 70 335 982