Aksion policor, bastiset shtëpia e zyra e administratores së Gjykatës Supreme

0
161

Policia e Kosovës pas pak pritet të filloj një aksion ku do të bastisen dy lokacione.Këto lokacione janë pronë e B.H, Administratore në Gjykatën Supreme e dyshuar.

Burime të gazetës Zeri bëjnë të ditur se do të bastiset zyra e saj dhe banesa, pritet edhe arrestimi i saj , e njëjta dyshohet për shpërdorim detyre.