A pranohet namazi në gjuhën shqipe? – Kliko dhe dëgjoje çfarë thotë Hoxha

0
237

A pranohet namazi në gjuhën shqipe? – Kliko dhe dëgjoje çfarë thotë Hoxha

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Lulzim Susuri thotë: A pranohet namazi në gjuhën shqipe?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: