A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan?

0
157

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ferid Selimi thotë: A lejohet për syneti me marë Surle dhe Tupan?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: