A është dashuria mëkat? – Dëgjoje përgjigjen e Hoxhës

0
65

A është dashuria mëkat? – Dëgjoje përgjigjen e Hoxhës

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A është dashuria mëkat?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: