A e kemi të lejuar tu ndihmojmë Jo-muslimanëve?

0
343

A e kemi të lejuar tu ndihmojmë Jo-muslimanëve?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: A e kemi të lejuar tu ndihmojmë Jo-muslimanëve?, me shpresë se do të kemi dobi nga përgjigjeja që dëgjojmë, në linkun e mëposhtëm gjendet përgjigjeja: