A e dini çfarë ka thënë filozofi francez Joseph Ernest për Kuranin?!

0
274

Në videon e më poshtme Hoxha i nderuar Enes Goga tregon një thënie sa interesante aq edhe të madhe nga filozofi Frances Joseph Ernest Renan,  përndryshe Joseph Ernest Renan (28 shkurt 1823 – 2 tetor 1892) ishte një ekspert francez i gjuhëve dhe qytetërimeve semitike, filozof, historian dhe shkrimtar. Ernest Renan njihet më së shumti për punët e tij në lidhje me krishtërimin e hershëm dhe teoritë e tija politike në lidhje me nacionalizmin dhe identitetin kombëtar. Për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë: