10 teknologjitë që ndryshuan biznesin, përgjithmonë

0
54

Ju kujtohet kur patë për herë të parë iPhone-n? Ngjante si një diamant në dyqanet e Apple.

Tashmë, pothuajse çdo zyrtar i lartë i korporatave të rëndësishme (për të mos përmendur adoleshentët), e kanë nga një.

Po cilat janë teknologjitë dhe pajisjet e tjera që kanë ndryshuar kaq shumë biznesin? Pcworld ju sjellë 10 teknologjitë që ndryshuan biznesin.kohaislame