7.5 C
Pristina
Saturday, March 2, 2024
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Shkencë dhe Teknologji

Microsoft blen patentat e AOL

Gjiganti amerikan i teknologjisë, Microsoft, ka bërë gati mbi 1 miliard dollarë për blerjen e patentave nga AOL. Marrëveshja me vlerë prej 1,056 miliard...

Lumia 900 – e para në Amazon

Nokia para dy ditëve lansoi pajisjen e vet më të shitur Windows Phone në tregun amerikan. Lumia 900 zuri vend në vendin e parë...

Largime nga puna në Sony

Sony deri në fund të vitit synon të largoj rreth 6 për qind të fuqisë punëtore. Nga puna do të largohen rreth 10,000 punëtorë...

DDR4 së pari në serverë

Intel gjatë vitit 2014 synon të filloj me përdorimin e memories DDR4 për procesorët që do të jenë në dispozicion komercial. Përkrahjen për DDR4...

Apple nën hetime në Britani

Rregulluesi i reklamimit në Britani është duke vendosur nëse duhet të lëshohet një hetim ndaj marketingut të ndërmarrjes Apple për disa reklama të fundit...

Larry Page i pushtuar nga Facebook

Bashkëthemeluesi i ndërmarrjes Google, e ka një ngulitje pas rrjetit Facebook. Kur ai e zëvendësoi drejtuesin e tij Eric Schmidt si shef ekzekutiv i...

Lumia 900 mund të ndihmojë rrugëtimin e Nokias

Jo shumë kohë më parë, Research In Motion kishte zënë fronin e tregut të smartphone-ëve. Tani, prania e BlackBerry në treg është zvogëluar dhe...

Anonymous rrëzon faqen e zyrës britanike

Grupi i hakerëve Anonymous kanë pranuar që të shtunës që e kanë rrëzuar uebfaqen e zyrës britanike Home Office. Para disa orëve uebfaqja u...

Gjysmë milion kompjuterë Mac të infektuar

Sipas një ndërmarrje ruse për anti-virus, më tepër se gjysmë milionë kompjuterë të ndërmarrjes Apple janë infektuar me trojanin Flashback. Raporti i vet tregon...

32 gigabajt në iMac

Kompania G.Skill paraqiti kompletin e memories së kapacitetit të lartë për shfrytëzuesit e iMacëve që kanë kërkesa të larta. Kompleti ka kapacitetin total prej...

Të fundit