Xuxi kritikon paradën e LGBTI dhe presidentin Thaçi

0

Kantauroti Naim Bunjaku, i njohur si Xuxi, i aderuar tashmë në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, ka reaguar së fundmi në lidhje me LGBTI paradën të organizuar më 10 tetor në Prishtinë.

Përmes një statusi të publikuar në rrjetin social Facebook, Xuxi kritikon ashpër “Paradën e Krenarisë”, teksa ka vërejtje edhe për presidentin Thaçit.

Xuxi këtë vit bëri aderimin e tij në AAK. Foto: Facebook
“LGBT dje u mblodhen ne sheshin e shenjte te Skenderbeut. Per te promovuar vlera Europiane!? Ajo qe me pengoj me shume janë ata te cilët kan dal qe t’i përkrahin e qe nuk e din as çka do te thotë LGBT!!! Mo Zot ma keq ! Deri sa paria jone Presidernti H.TH ishte i rreshtuar bashke me ta!,Ne Beograd Erdogani ateron me 185 biznismene per te investuar miliarda euro! Kurse tek ne investojnë Xhamija dhe ju shitet KEDSi, Aeroporti etj dhe përtime nga to nuk ka asnjë nga qytetaret! Vec perpara Politikan muleni ne party te LGBTse!!!”, (sic.), ka shkruar Xuxi në Facebook.

 

Xuxi, ndryshe njihet edhe si një prej artistëve më të përkushtuar ndaj fesë myslimane.