VIDEO – Shembull një popull i cili jeton në xhungëll dhe kurr ska nij për Islamin

0
227

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjëve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Shembull një popull i cili jeton në xhungëll dhe kurr ska nij për Islamin?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: