VIDEO: Djaloshi që iu hedh bomba njerëzve

0
219

Një djalosh ka pushtuar rrjetet sociale me “prank”-et e tij apo rrengjet e tij. Ai i veshur si një arab, ec me një qant të zezë duke ia hudhur njerëzve të ndryshëm duke thënë : “Është bomb”.

Interesante janë reagimet e njerëve, të cilët ikin menjëherë. Kjo video qesharake dëshmon edhe niher se si njerëzit shohin rrezik nga ata që vishen me rroba tradicioanle arabe dhe qantës më të vogël i frikësohen për bomb.

Për më shumë shihni këto video: