U realizua raundi i tridhjetë e dy i projektit “Gostivari për refugjatët sirian”

0
46

U realizua raundi i tridhjetë e dy nga projekti i nisur dhe iniciuar nga pronari i Market Keta, Bejtullah Jakupi, të titulluar “Gostivari për refugjatët sirian”, transmeton zhurnal.mk

Projekti në fjalë përmban produkte të ndryshme ushqimore dhe rroba për refugjatët nga Lindja e Mesme dhe Afrika në Tabanoc dhe në Gjevgjeli.
Kësaj here, përveç përkrahjes së Bejtullah Jakupit, ky raund gjeti edhe përkrahjen e Nail Ejubi, Lumani Kefser, Dissi Lin, B.Tahiri, S.Tahiri, Xhamia e Cukut në Zvicër në krye me kryetarin haxhi Rexhep Memedi të cilët siguruan 360 palë çorape, 230 komplete me kapela si dhe 120 dorëza për fëmijë.