Turqia do të ndihmon spitalin e Maqedonisë, me kërkesë të Arben Taravarit!

0
29

Agjencia turke për korrdinim dhe bashkëpunim TIKA do të donoj çarçafë, batanije dhe jastëk për spitalet dhe klinkat e Maqedonisë. Kjo u njoftua dje nga ministri i Shëndetësisë Arben Taravari i cili tha se Ministria nga buxheti i saj tashmë ka blerë çarshafët që janë të nevojshëm për përmisimin e higjenës në spitale.

” Ministria nga buxheti i saj ka blerë çarshafët, a agjencia turke TIKA me kërkesë të Ministrisë do të donoj çarçafë, batanije dhe jastëkë” deklaroi Taravari. / fol.mk