Tregim për një plak Sirian dhe djalin e tij

0
108

Tregim për një plak Sirian dhe djalin e tij

 

Hoxha i nderuar Ekrem Avdiu në videon e mëposhtme me titull: “Tregim për një plak Sirian dhe djalin e tij” tregon një tregim nga lufta që po ndodhë me vite në Siri, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: