Shkalla e kancerit në botë dhe llojet më të shpeshta të tyre

0
87

Në foton e mësipërme do të shikoni se banorët e Australisë dhe Zenlandës së Re përballen me shkallën më të lartë të kancerit të lëkurës në botë.

Kanceri i mushkërive dhe gjirit llogaritet se përbën 25% të numrit të përgjithshëm të rasteve të diagnostifikuara me kancer në 2018.