Regjisori Fadil Hysaj: Unë s’dua ta përcjellë nënën me vajtime arabisht në botën tjetër.

0
216

Regjisori Fadil Hysaj, përmes një shkrimi në Facebook, është shprehur se Sabriu për të varrosur nënë në arabisht është dashur ta shes viçin, ndërsa vet regjisori thotë që nuk e do një vdekje të tillë.

“417 euro Bashkësia Islame e detyron një fukara me pagu për t’ia varros nanën dhe ai i shkreti detyrohet me e shit viçin për me e përcjellë nanën arabisht në botën tjetër! Nëse dëshironi një vdekje si kjo ja çfarë do ta keni! Unë jo!”, ka shkruar Hysaj.