Reagon Hoxhë Fatmir Latifaj: Gani Mehmetaj është më i rrezikshëm se sa vet virusi covid’19!

0
692

NËSE NUK KI TURP BËJË ÇFARË TË DUASH!

Në fundin e Ramazanit tonë të bekuar ky i ashtuquajturi profesorë universitarë, realisht i paftyrë, i padinjitet, i pakokërr kulture i ofendon besimtarët tanë muslimanë duke i krahasuar namazin e besimtarëve me qentë endacak vërtet është paturpësi e nivelit që i takon këtij komunisti me librezë Leninit-Troickit dhe Stalinit. Allahu marrt hakk! Qysh thonin pleqët tanë qysh është njeriu i sheh edhe të tjerët!
Shpresoj që organet e rendit dhe shoqëria civile mos t’a arsyetojnë gjuhën denigruese të këtij “demokrati” me librezë të kuqe në emër të lirisë së shprehjes!
Mallkuar qofshin islamofobët që në emer të shqiptarisë n’a fyejnë në pikë të Ramazanit pafije turpi!
InshaAllah univerziteti i nderuar i’a hjek gradën e profesorit se ky është më i rrezikshëm se sa vet virusi covid’19!
Allahu e mbroft vatanin tonë nga çdo e keqe dhe e ligë!
Amin.

 

  • Hoxhë Fatmir Latifaj