Reagimi i Netanjahut ndaj operacioneve anti-sioniste në Tel Aviv

0
335

Kryeministri i regjimit sionist ka reaguar ndaj operacionit të dytë të rezistencës palestineze në Tel Aviv dhe për këtë kërkoi të sulmohet populli palestinez.

Beniamin Netanjahu pas dështimit të forcave izraelite për arrestimin e autorit të operacioneve të fundit në Tel Aviv, u ka dhënë urdhër shërbimit të sigurisë së ushtrisë izraelite që të sulmojë rajonet palestineze brenda territoreve të pushtuara.
Në operacionin e ditës së premte të palestinezëve në Tel Aviv, 3 sionistë janë vrarë dhe 10 të tjerë janë plagosur mirëpo regjimi sionist për të ulur nivelin e disfatës së tij përballë palestinezëve ka pohuar vrasjen e vetëm 2 izraelitëve.
Ndërkohë ushtria izraelite ka vendosur trupat e saj në gjendje të jashtëzakonshme. Vlen të theksohet se që nga nisja e Intifadës së Kodsit e deri tani 30 sionistë janë vrarë gjatë operacioneve të të rinjve palestinezë.