Publikohet diploma e Lindita Nikollës, “studente ekselente” me 5.9

0
189
Ministrja e Arsimit Lindita Nikolla, gjate nje konference te perbashket shtypi, me ministrin grek te Edukimit dhe Ceshtjeve Fetare, Andreas Loverdos, i cili ndodhet per nje vizite zyrtare ne Tirane./r/n/r/nLindita Nikolla, Minister of Education and Sports, during a meeting with Andreas Loverdos, Minister for Education and Religious Affairs.

Studentët që u ngritën në protestë për tarifat e provimeve të mbartura, rëndomë u qujatën nga kryeministri Edi Rama “ngelës”.

Pas publikimit të dokumentit të diplomës së ministres së Arsimit Lindita Nikollës, shihet se “ngelësit” e vërtetë ndodhen në shtabin qeveritar.

Është skandaloze të kuptosh se ministrja që ndodhet në krye të Arsimit të vendit ka pasur si notë mesatare të specialitetit 5.9, ndërsa notë mesatare të përgjithshme 6.8.

Ky dokument u bë publik nga “Shijak Tv”, pas protestave të zhvilluara nga studentët për tarifat e shkollimit.

https://www.cna.al/wp-content/uploads/2018/12/notat.jpg