Pse moj motër zbulon trupin tënd sermi, ai është amanet vetëm për një njeri

0
152

Vjershë nga Libri “ PËR ZOT E PËR ATDHE” nga autori Vehbi Ibrahimi Xhigoli

PSE MOJ MOTËR

Pse moj motër zbulon trupin tënd sermi.
ai është amanet vetëm për një njeri ?!

Pse po importoni të këqija europiane, a s’e kemi ne kulturën e parë autoktone?!

Çka t’pengon mbulesa trupin që përmban,
ae di se kjo jetë shumë shpejt po kalon?!

Sai bukur shalqiri i tëri pa u pre,
po e përgjysmove “pluhuri” mund të bie në të

A thua tani në liri do të bëjëmë gara,
në zbulimin e trupit kush do të jetë e para?

Më duket edhe Perëndimit tani po ia kalojmë, me këto degjenerime s’mund të përparojmë!

Perëndimit duhet marrë shkencë e teknologji e jo degjenerime, drogë e pornografi.

Nese i thoni vetes se jeni besimtare, ju keshilloj me fenë tuaj mos bëni hajgare!

Kjo jetë s’është e gjatë aq sa Ti do,
korrigjoje veten, në humnerë mos shko! mt

Shpejtë të ikin vitet, një ditë ke me u plakë, mendo atë ditë kë do ta kesh ngatë!

Me kohë përmirësoi sjelljet në këtë jetë, nese do të shkosh n’atë botë në xhennet!

Në Ligjin e ZOTIT askush s’bënë me u përzi, Ai më mirë e di çka duhet për mua dhe për Ty!

0 Ne jemi të gjithë krijesa të Tija,
prandaj lum Motra le t’iu punon vetëdija!

Juve me këto fjalë dua t’ju këshilloj, zjarri i xhehenemit “nesër” mos t’ju kaplojë!