Po na vijnë për dit dëshmitarët e Jehovait…? – Ja çfarë thotë Imami Ahmed Kalaja

0
1279

Po na vijnë për dit dëshmitarët e Jehovait…? – Ja çfarë thotë Imami Ahmed Kalaja

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: A mund ta fali namazin kaza pasi jam në punë më shum se 8 orë?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Po na vijnë për dit dëshmitarët e Jehovait…? – Ja çfarë thotë Imami Ahmed Kalaja

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Ahmed Kalaja thotë: A mund ta fali namazin kaza pasi jam në punë më shum se 8 orë?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: