Për disa të rinjë që kan dëshirë të dalin në saf të parë (pyetje)

0
354

Për disa të rinjë që kan dëshirë të dalin në saf të parë (pyetje)

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bedri Lika thotë: Për disa të rinjë që kan dëshirë të dalin në saf të parë (pyetje)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: