Vazhdon Hoxha Fatmir Latifi ti pajton Shqiptarët

0
215

Hoxha nga Mitrovica Fatmir Latifi (përndryshe invalid i UCK-së) vazhdon me misionin e tij të madh, pajtimin e njerëzve që kan ngatresa ndërmjet vete, pajtimi i radhës që u b♪7 në xhaminë e shipolit ishte mes familjes Tahiri nga fshati Pasom (komuna e Vushtrrisë) dhe familjes Ferizi nga fshati Lubaves (komuna e Skenderaj), në rrjetin social facebook hoxha Fatmir Latifi ka shkruar

“Ky pajtim e ka simbolikën e vet falje e dy plagesave të rënda parandalim të vrasjes të cilën Kurani e quan “Të shpëtosh një njeri, llogaritesh sikur ta shpëtosh tërë njerëzimin”, Familja Tahiri nga fshati Pasom (komuna e Vushtrrisë) e falë këtë plagesë familjes Ferizi nga fshati Lubavec (komuna e Skenderaj)”përfundoi Hoxhë Fatmir Latifi

 

1010321_955178284527700_6426348011084071666_n1910216_955178237861038_1698775187574142631_n