“Nuk duhet të jeni të pasur për t’i ndihmuar të tjerët

0
71

Kanadezja Celine ka dashur qe femijet sirian te ndjehen te mireseardhur ne Kanada.

Ajo ka mare kukullat e vajzes se saj u ka veshura tesha te gjata me shami ne koke. Ajo thote: “E di se gjithe femijet nuk jane muslimane, mirepo ata qe nuk jane muslimane, mund ta ulin shamine ne shpatullat e kukulles ne vend qe te jete ne koke.

Nuk ka nevoje te jeni te pasur per t’u ndihmuar te tjereve, keni nevoje vetem per pak kohe dhe kreativitet”.

(Islampress)