Një mesazh për islamofobat shqiptarë – hyn kliko edhe dëgjoje hoxhën (video)

0
643

Islamofoba tek shqiptarët gjithnjë e më shumë po shkon në rritje, islamofobat e shkretë fshihen në tastatura dhe fyejn gjithçka që është Islame.. Por Islami nuk ndalët këtë le ta dinë të gjithë – Më shumë dëgjone hoxhen ua thotë shqiptarçe: