Nga ju vijnë paret arabëve

0
402

Shpeshherë jemi mahnitur mbi atë se çfarë bënë klubi i Manchester Cityt, me ofertat dhe blerjet super të shtrenjta. Është e ditur se disa sheikh arab qëndrojnë mbrapa këtij klubi. Një herë një gazetare ia parashtroi një pyetje njërit nga sheikëve që janë pronarë të klubit: se vallë nga vinin gjithë këto të holla?
Ai iu përgjigjë gazetarës: “Kur ju keni qenë duke bërë gjumë, ne ishim 20 metra nën thellësi të tokës duke nxjerrur naftë, duke rrezikuar edhe jetën tonë”!/KohaIslame