Namazi i Sabahut dhe 1000 euro (VIDEO)

0
125

Hoxha i nderuar Bedri Lika në videon e më poshtme me titull: “Namazi i Sabahut dhe 1000 euro” flet për vlerën e namazit të Sabahut duke cek një shembull, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: