Naim Abazi: Mbulesa nuk është e jona, nuk jem arab duhet të ecim kah Amerika

0
350

Këngëtari i dështuar dhe i njohur më shumë nga lakuriqësia e gruasë sëti, Naim Abazi ka dhënë disa deklarate skandaloze ndaj Fesë Islame

Naimi flet po ashtu edhe për fejën duke e dhënë mendimin e tij rreth kësaj dhe se çfarë duhet të bëjmë.  Se çfarë thotë ai dhe si e komenton këtë pjesë e mësoni në materialin që ua sjellim në vazhdim.