Me lot dhe dhimbje ju dha lamtumira e fundit anëtarëve të Familjes Zylbeari (FOTO)

0
127

Upërcollën për në banesën e tyre të fundit, pesë anëtarët e familjes Zulbeari nga Tetova, të cilët dje në mënyrë tragjike humbën jetën e tyre.Katër fëmijët, nga mosha 5 deri 14, si dhe nëna e tyre, e moshës 39-vjeçare, humbën jetën nga zjarri i shkaktuar në shtëpinë e tyre, gjatë ditës së djeshme, shkruan SHENJA.

Lotët dhe dhimbja ishin evidente për familjarët e tyre por edhe për të gjithë banorët e tjerë.

Lutjet e popullatës janë që kjo tragjedi të mos përsëritet asnjëherë dhe që mëshira e Zotit të jetë mbi babin e fëmijëve.