Mbahet simpoziumi shkencorë ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’

0
95

Shoqata edukative ‘’Vllaznia’’ ka organizuar simpoziumin shkencor ‘’10 vjet pa hoxhë Jakup Asipin’’ derisa sot do të organizohet tërë ditën një ngjarje me fjalime në nderë të tij.

Simpoziumi ka filluar nga ora 11:00 ndërsa do të vazhdojë deri në ora 19:00 kur edhe do të mbahet akademia përkujtimore për hoxhë Jakup Asipin, njofton Zhurnal.

Në këtë simpozium do të flasin Dr. Bashkim Aliu, Hf. Emine Ismaili, Prof. Dr. Musa Musai, Dr. Sevdail Demiri, Ubejd Gashi, Tahir Zenelhasani, Dr. Muhamed Murtezi, Dr. Soc. Avni Avdiu dhe Dr. Minir Ademi.