Martesa nuk mbahet me hajmalija e as me rukje!

0
636

Martesa nuk mbahet me hajmalija e as me rukje!

Martesa mbahet me dashuri, mirkuptim dhe durim .

Nëse këto tri gjëra nuk gjenden te një çift, atëherë edhe me “prekolica” me bart hajmalia dhe ditë e natë me ju ba rukje se nuk do t’ju bëjnë dobi!!

– Hoxhë Rijad Imeri