Kush janë anëtarët e KKPM-së dhe të Bordit të RTK-së

0
50

Kuvendi i Kosovës zgjodhi dje me votim anëtarët e Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media dhe ata të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Anëtarë të Këshillit të Komisionit të Pavarur për Media u zgjodhën : Xhemail Krasniqi, Shefki Ukaj, Emrush Kastrati, Drita Begolli dhe Nevzat Hydaverdi.

Ndërkaq, anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës u zgjodhën: Fadil Bajraktari, Ismet Bexheti, Majlinda Hajrullahu, Rrahman Paçarrizi dhe Ivan Velkoviq../koha/kohaislame