Katastrofë: Ja me çfarë arritje gëzohemi ne!

0
226

Në rrjetet sociale ka filluar shakaja lidhur me një postim që shpreh gëzim nga ana e Ansamblit për këngë dhe valle popullore shqiptare në R.M, ku ato kanë postuar që janë pajisur me printer Canon dhe këtë duke e bërë me simbole në shenjë gëzimi.

E shumë njerëz e kanë spikatur këtë lajm të mirë për kulturën shqiptare e duke u tallur e bërë shaka e kanë postuar në mediat sociale.

Me të vërtetë është katastrofike se me çfarë gjëra gëzohet populli jonë, që janë gjëra të vogla që as nuk duhej përmendur. Ngecja në shumë aspekte, bënë që të i gëzohemi edhe gjërave shumë shumë të vogla./KohaIslame.com/