Kam parë një ëndër djalin që e dua i cili më dërgoi me një vend?

0
112

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: Kam parë një ëndër djalin që e dua i cili më dërgoi me një vend?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: