Kafiterite e Prishtines fillojne me ndertimin e terrasave

0
54

15 kafiteri kryesisht në rrugën Rexhep Luci dhe Qamil Hoxha të Prishtinës kanë filluar ndërtimin e terrasave.

Për këtë ata kanë leje nga komuna e por të kushtëzuar që secila të bëhet me kubëza betoni dhe të ketë 1 metër gjelbërim mes trotuarit dhe një metër tjetër mes hyrjes së banorëve.
Komisioni komunal, i përbërë nga drejtoria e urbanizmit, shërbimeve publike dhe inspektoratit po i mbikëqyrin vazhdimisht punimet në mënyrë që të respektohen lejet nga pronarët e kafiterive./klankosova/kohaislame