Ja çfarë tha Cristiano Ronaldo për fëmijë e Sirisë (VIDEO)

0
162

Cristiano Ronaldo në Facebook:

“Përshëndetje. Kjo është për fëmijët e Sirisë. E di që ju keni vuajtur shumë dhe ende po vuani. Unë jam një lojtar shumë i famshëm, por HERONJTË E VËRTETË JENI JU. Mos e humbni shpresën. Bota është me ju. Ne shqetësohemi për ju. Unë jam me ju”.

RESPEKT