Hoxhë Besim Nuzi: A e dini pse quhet deti i vdekur?

0
2125

A e dini pse quhet deti i vdekur?

Sepse aty nuk ka gjallesa e pse ata qe zgjodhen imoralitetin dhe ishin kunder jetes. Prandaj cdo gje eshte e vdekur.
Aty Allahu permbyti beshkohesit e Lutit te cilet zgjodhen vdekjen dhe imoralitetin Duke kryer marrdhenje brenda llojit ne kundershtim me ligjet e Zotit dhe natyrshmerine qe ka krijuar I Madhi Zot, ka shkruar Hoxha i nderuar Besim Nuzi