Hoxhë Bekir Halimi qorton disa fëmijë gjat ligjeratës (VIDEO)

0

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në videon e më poshtme gjendet në një moment interesant, ku gjat ligjeratës përballet me zhurmën e fëmijëve dhe më tutje shikojeni videon…