Hoxha nga Durrësi: Akoma nuk po kthehen te i Gjithëfuqishmi?

0
505

30 sekonda përdori Zoti i Plotfuqishëm për të gjunjëzuar arrogancën e njerëzve dhe për t’i bërë ata të flasin me vete. Akoma nuk po kthehen te i Gjithëfuqishmi?

  • Hoxhë Mustafa Tërniqi