Hani dhe pini por mos e teproni

0
58

Hani dhe pini por mos e teproni

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Fatmir Zaimi thotë: Hani dhe pini por mos e teproni?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: