Godet hoxha nga Kumanova: Mallkuar qoftë komuniteti LGBT

0
117

“Java e Krenarisë” dhe “Parada e Krenarisë”, turpi dhe marrëzia e Shtetit të Kosovës!!!

Mallkuar qoftë Komuniteti LGBTI dhe ata të cilët u japin mbështetje e sidomos institucionet shtetërore të Kosovës ku sot Kryeministri Ramush Haradinaj zyrtarisht paska marrë pjesë në hapjen e të ashtuquajturës”Javë e Krenarisë” për Komunitetin LGBTI, duke e legjitimuar amoralitetin e këtij komuniteti degjenerues!!!

Më dhimbsen Dëshmorët e Kombit se po nëpërkëmbet amaneti dhe ideali i tyre për një Kosovë të lirë dhe një shoqëri të shëndoshë me vlera të larta morale. (Hoxha Eljasa Mahmudi)

Homoseksualizmi nuk është e drejtë e njeriut. Ky ves i mallkuar është kundër vet njeriut dhe natyrshmërisë së pastër të tij në të cilën e ka krijuar Krijuesi i Lartëmadhërishëm.