‘Gjithologu’ Fahri Xharra u paska kërku miqëve të tij që, të me bllokojnë

0
725

Sali Lajçi

‘Gjithologu’ Fahri Xharra u paska kërku miqëve të tij që, të me bllokojnë, paska fyer dhe shpif, sigurisht që xhandarët e tij (një grup ateiko-fashistësh, katoliko-fashistësh dhe disa bashibuzuk që nuk dijnë as të lexojnë e lere më qe kanë lidhje me kombin) përveç bllokimit t’i nxis edhe t’a lëshojnë ndonjë kërcenim, siç dijnë ta bëjnë këta me profile falco qe i kanë siq i kam cek në artikull, pasiqe ndryshe nuk kanë ftyrë e as guxim.
Ama, e mira e gjithë kësaj ishte mospërfillja e këtij plaku të çoroditur nga “miqtë” e tij, pasiqe mua po me ‘gokson’ fcb nga kërkesat për miqësi.
Flm të gjithëve!

 

saliii