“françuzat” shqiptarë – si me pas qenë i gjall me jetu kohën që po jetojm…

0
1020

“Ndëgjomni mirë për këtë që them, edhe uku kimen e ndrron po edhe zanatin e ndrron ama sllavo-maqedonet asnjêher nuk ndrrojn , jan formuar mbi gjakun tonë dhe ata nëse nuk na luftojn dhe jetojn mbi gjakun tonë shuhen si komb andaj disa shpihuna që flasin shqip si franquza janë edhe më të këqij se këta sepse ata janë tradhtarët e kombit, janë masha e sllavo-maqedonëve që përmes tyre neve na pin gjakun si me pamuk sllavo-maqedonet andaj rini qilni syt , shkollonu vëllazrohuni dhe kombtarizonu me mish e me shpirt e kuptone kush është armiku i Shqiptarëve ”

Jakup Asipi Allahu e pas mëshiru