Familja Ibrahimi nga Gostivari ka nevojë për ndihmë

0
64

Familja Ibrahimi nga Gostivari ka nevojë për ndihmë. Gjendja e tij socio-ekonomike është e vështirë, transmeton zhurnal.mk

Gjithë ato që duan të marrin më shumë informacione për rastin në fjalë ose edhe t`i deponojnë ndihmat e tyre për këtë familje, mund që të paraqiten në zyrat e organizatës Dora e Ngrohtë në Gostivar, si dhe në këtë numër telefoni: 071 709 338.