Emiri i Kuvajtit dhe populli shqiptar…

0
215

Popujt e Ballkanit në tërësi; populli shqiptar në veçanti humbi një mik shumë bujar, një dashamir me zemër të artë, i cili me udheheqjen e tij të popullit mik edhe vlla kuvajtjan la një shembull thuaj te papërsëritshëm si edhe një boshllëk të madh.

Emiri i Kuvajtit, Sheik Sabah Al-Ahmad Al-Jabir Al-Sabah qoftë në mëshirën e Zotit!

Investimet e realizuara ne infrastrukture, edukim, kulture, mjekesi, art, sport dhe ne fusha te ndryshme sociale ne vendin tone si edhe mbeshtetja financiare e pervitshme me rreth 10 milion euro per 18 mije për femijet pa kujdes prinderor ne vend jetimet e të tjerë.

Në vitin 2012, Presidenti Z. Bamir Topi e dekoron Emirin e Kuvajtit me Urdhërin e Lartë Gjergj Kastrioti Skenderbeu 🏅

Ngushëllime ymetit, popullit kuvajtjan, familjareve!

Lum ai njeri i cili la pas vdekjes se tij pune te mira për ti sherbyer atij diten e varrit dhe shpetim per te diten e gjykimit.

*Te Allahut jemi dhe tek Ai do te kthehemi*

Allahu i Madheruar e meshirofte e varri qofte meshire e nderim per te!